Lucia Kňazevič – vyšetrovateľka policajného zboru vo voľnom čase zachraňuje zvieratá

Lucia Kňazevič – vyšetrovateľka policajného zboru vo voľnom čase zachraňuje zvieratá

Nevedela sa rozhodnúť čo študovať, a tak vyštudovala súčasne oba odbory, ktoré ju zaujímali. Sociálnu prácu v Bratislave a externe právo v Košiciach – a dnes poznatky z oboch špecializácií využíva vo svojej práci. Podľa jej skúseností sa vzdelanie v oboch odboroch v jej práci vynikajúco dopĺňa. Tatiane Šuškovej Lucia Kňazevič o svojej práci vyšetrovateľky povedala, čo mohla.

Čo ma živí Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V práci chráni právo, ale ako rovnováhu k povolaniu si vybrala rovnako náročné poslanie – chrániť tých, ktorí by bez pomoci človeka neprežili. Lucia Kňazevič, ktorá pracuje ako vyšetrovateľka v policajnom zbore sa už dlhé roky angažuje v ochrane zvierat. Tatiane Šuškovej o týchto svojich „voľnočasových“ aktivitách Lucia povedala.

Čo ma baví Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

A naozaj niekedy stačí málo, aby sme opusteným zvieratám pomohli – drobný príspevok do zbierky, nákup granúl, pomoc pri venčení v útulkoch, alebo dočasná opatera, kým sa im nájde nový domov. A inokedy po výzvach slovenských útulkov a organizácií prosiacich o pomoc pre zvieratá stačí len kliknúť na displej mobilu a malý dobrý skutok spravíte už z pohodlia vašej obývačky.

Autor: Tatiana Šušková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame