Čo živí a čo teší hovorkyňu mesta Senec Martinu Ostatníkovú?

Čo živí a čo teší hovorkyňu mesta Senec Martinu Ostatníkovú?

K povolaniam, v ktorých patrí hlas k základným pracovným prostriedkom patrí aj profesia hovorcu. Jeho alebo jej hlas a obsah hovoreného dnes už bežne prezentuje v mediálnom priestore smerom k verejnosti organizácie, vlády, inštitúcie, úrady, firmy, ale aj súkromné osoby.

Martina Ostatníková je dlhoročnou hovorkyňou mesta Senec a Tatiane Šuškovej povedala, čo všetko okrem potrebného vzdelania a odvahy verejne vystupovať na svojom poste hovorca potrebuje.

Čo živí a čo teší hovorkyňu mesta Senec Martinu Ostatníkovú? I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Martina Ostatníková sa už dlhé roky desaťročie prihovára verejnosti ako hovorkyňa a šéfredaktorka mestských novín mesta Senec, ale svojich susedov, ale aj ľudí z blízkeho či vzdialenejšie okolia dokáže svojim hlasom aj rozospievať a roztancovať. V roku 2004 sa stala speváčkou skupiny Starmania, v ktorej pôsobí doteraz.

Ako však povedala Tatiane Šuškovej spev bol súčasťou jej života už od detstva.

Čo živí a čo teší hovorkyňu mesta Senec Martinu Ostatníkovú? II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ľudí, ktorí dokážu vyrobiť dobrú náladu tým druhým nikdy nie je dosť. Tatiana Šušková nám dnes predstavila – speváčku, moderátorku, novinárku a hovorkyňu mesta Senec Martinu Ostatníkovú.

Autorka: Tatiana Šušková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame