Čo živí a čo teší Janu Michalovú z Bibiany?

Čo živí a čo teší Janu Michalovú z Bibiany?

Pred pár dňami, koncom februára otvorili v Bibiáne v medzinárodnom dome umenia pre deti výstavu Nebojím sa strachu. Autorkou výstavy plnej hier a úloh sú hrdinovia a hrdinky zo 130 kníh z 35 krajín celého sveta z fondu knižnice BIBIANY. Je aj práca v medzinárodnom dome  umenia pre deti veľkým dobrodružstvom tak ako je dobrodružstvom čítanie kníh? Beáta  Repíková sa o tom porozprávala s Janou Michalovou z úseku  knižnej kultúry knižnice a dokumentácie. Koľko rokov sa venuje deťom v Bibiane?

Čo živí a čo teší Janu Michalovú z Bibiany? I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes sa venujeme „čítaniu kníh“ v medzinárodnom dome umenia pre deti. Mnohí rodičia sa so svojimi ratolesťami práve v sobotu vyberú do Bibiany. Beáte Repíkovej to povedala Jana  Michalová z úseku  knižnej kultúry knižnice a dokumentácie. Čo ale najviac teší autorku a scenáristku mnohých tvorivých dielní a workshopov pre deti?

Čo živí a čo teší Janu Michalovú z Bibiany? II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes  sme sa rozprávali s Janou  Michalovou. Dodajme, že je autorkou a scenáristkou  aktuálnej výstavy Nebojme sa strachu a aj počas tohto víkendu sa môžeme zoznámiť  s hrdinami a hrdinkami kníh z 35 krajín celého sveta z fondu knižnice BIBIANY. Medzinárodný dom umenia pre deti je otvorený aj cez víkend od 10-tej do 18-tej hodiny.

Autorka: Beáta Repíková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame