Čo živí a čo teší Daga Paloviča?

Čo živí a čo teší Daga Paloviča?

Daga Paloviča poznajú mnohí ako niekdajšieho novinára. V posledných rokoch sa však venuje mentálnemu koučingu. Spomeňme jeho frekventantov: majstra Európy v šprinte 2019 Jána Volka či zápasníka Ivana Buchingera. Pre Slovenský zväz ľadového hokeja vedie od roku 2018 vo výcvikových táboroch mentálnu prípravu brankárov.

Aj keď Dag Palovič mal v roku 2022 ťažkú autonehodu a doslova ho po kúskoch dávali dohromady, na jeho životnom a tvorivom optimizme mu to neubralo. Napísal odvtedy niekoľko kníh s podtitulom Otvor oči. Hrá aj poker a je členom Mensy. Martin Jurčo sa Daga Paloviča pýtal aj na to, čo ho v živote potešilo, ale aj to, čo ho mrzelo.

Čo živí a čo teší Daga Paloviča? I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes hovorí svoj životný aj pracovný príbeh niekdajší novinár, dnešný kouč Dag Palovič. Prešiel takmer celý svet, koučoval zápasníkov, ale aj hokejistov i šprintérov. Aj keď je mentálny koučing jeho koníčkom i prácou, nezaprie v sebe novinára. Po niekoľkých úspešných knihách, ktoré sa venujú najmä psychológii, či mentálnemu nastaveniu, chce najbližšie napísať knihy o svojich priateľoch z hudobnej branže. Martin Jurčo sa ho pýtal aj na rady, ktoré dáva partnerom pri riešení problémov vo vzťahoch.

Čo živí a čo teší Daga Paloviča? II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tak želajme Dagovi Palovičovi, nech mu jeho plány na najbližšie obdobie vyjdú. A najmä nech pozitívnou energiou nabíja čo najviac ľudí okolo seba.

Autor: Martin Jurčo

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame