Čo živí a čo teší Andreu Janíčkovú?

Čo živí a čo teší Andreu Janíčkovú?

Tak ako každá práca, tak aj práca v korporáte, teda vo veľkej firme, s pevnou štruktúrou, s presne stanovenými pravidlami a postupmi má svoje pre a proti.

Aj keď veľa závisí od typu pracovného zaradenia, pre niekoho sa môže zdať nudná, pre iného vyčerpávajúca a pre ďalšieho inšpirujúca.

Korporáty ponúkajú rozmanitosť pracovných miest, benefitov, možností získať skúsenosti na rôznych pracoviskách, príležitosti naučiť sa novým zručnostiam a získať odbornú kvalifikáciu, ale na druhej strane vyžadujú aj vysoké pracovné nasadenie. A ako povedala Tatiane Šuškovej  Andrea Janíčková aj predpísané oblečenie.

Čo živí a čo teší Andreu Janíčkovú? I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Mať to šťastie, aby bola práca aj najväčším koníčkom nemá veľa ľudí. Hoci Andrea Janíčková, ktorá vymenila lodičky za turistické topánky vyráža do prírody už pracovne každý deň, príroda ju nikdy neprestala nudiť a stále hľadá nové a nové možnosti ako jej pomôcť.

Ako povedala Tatiane Šuškovej rozhodnutie vymeniť prácu v korporáte za najskôr dobrovoľnícku ochranársku prácu v nej dozrievalo postupne a pomaly, až bolo treba nakoniec rázny životný krok.

Čo živí a čo teší Andreu Janíčkovú? II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Tatiana Šušková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame