Čo živí a čo teší Renátu Pôbišovú?

Čo živí a čo teší Renátu Pôbišovú?

Renáta Pôbišová už ako malé dievčatko navštevovala umeleckú školu - výtvarný odbor. Popri maľovaní i spievala. Problém však nemala ani s rôznymi športovými aktivitami, ba ani s učením sa cudzích jazykov. Skrátka, patrila medzi ľudí s nespočetnými záľubami a možno aj preto neváhala študovať na viacerých školách a popritom, počas prázdnin, ešte v Spojených štátoch amerických „brigádovať“. Životná vitalita, ako i fakt, že Renáta Pôbišová sa rozhodla pre spisovateľskú dráhu, zaujali Janku Bleyovú. Bola zvedavá a tak túto mladú dámu, pozvala na kus reči.

Čo živí a čo teší Renátu Pôbišovú? I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V Renáte Pôbišovej pri písaní historického románu z obdobia holokaustu, definitívne dozrelo rozhodnutie, že trestné právo zavesí na klinec a bude nielen písať, ale venovať sa aj  aktivitám, ktoré robia jej život príťažlivým. Janku Bleyovú zaujímalo, či sa jej darí naplniť si toto rozhodnutie.

Čo živí a čo teší Renátu Pôbišovú? II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Bratislavčanka Renata Pôbišová je príkladom toho, že ak človek naozaj chce, dokáže urobiť všetko preto, aby sa venoval práci, ktorá ho dokáže vrchovato naplniť.

Autorka: Janka Bleyová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame