Lenivý záhradník

Lenivý záhradník

Jarné práce v záhradkách a záhradách sú už v plnom prúde. Neraz od nás vyžadujú nielen veľa námahy, ale aj nášho času. Ako si to v záhrade uľahčiť, aby sme z nej nechodili príliš narobení a aby sme zo záhradkárskych činností mali skôr pôžitok ako stres? Spolu s Tatianou Šuškovou nám bude tento týždeň radiť záhradná architektka Zuzana Hudeková, ktorá nám prezradila aj svoju druhú identitu.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Chcete si v záhrade ušetriť prácu? To je cieľom aj Lenivého záhradníka. Niekedy však to, čo sa nám zdá ľahšou a jednoduchšou cestou, spôsobuje oveľa väčšie komplikácie. Tatiane Šuškovej to potvrdila záhradná architektka Zuzana Hudeková, ktorá uprednostňuje prirodzený prístup k udržiavaniu našich záhrad.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento  týždeň vám v Dobrej rade radíme, ako mať peknú a prirodzenú záhradu, a zároveň sa v nej príliš nenarobiť. Tatiana Šušková oslovila záhradnú architektku Zuzanu Hudekovú, ktorá takéto rady ponúka aj na facebookovej stránke Lenivý záhradník. Aj keď si mnohí z nás myslia, že rozsiahly trávnik na záhrade nám možno uľahčí prácu, opak je pravdou. Ale presvedčíme vás, že môže to byť aj inak.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Celý týždeň vám dávame so záhradnou architektkou Zuzanou Hudekovou rady, ako spraviť záhradu čo najprirodzenejšou a dať jej vývoju „hladký priebeh.“ V prípade inváznych rastlín to však neplatí.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ako mať peknú záhradu a pritom sa veľa nenarobiť? Záhradná architektka Zuzana Hudeková vám spolu s Tatianou Šuškovou ponúkajú v záverečnej časti Dobrej rady ďalšie tipy ako si ušetriť prácu, financie aj čas, a ako zachovať čo najprirodzenejší charakter okolia nášho domu. Dnes začíname kvetmi, bez ktorých si jarnú záhradu nevieme predstaviť. Ale čo vybrať, letničky alebo trvalky?

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ako spraviť z vašej záhrady kúsok živého raja sme vám tento týždeň radili s Tatianou Šuškovou a záhradnou architektkou Zuzanou Hudekovou, alias Lenivým záhradníkom.

Autor: Tatiana Šušková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame