Nákup a predaj nehnuteľností

Nákup a predaj nehnuteľností

Uvažujete nad kúpou, či predajom bytu alebo domu? Tento týždeň  budeme hovoriť práve o realitách. Realitný trh je segment, v ktorom sa ľudia nie vždy rozhodujú len podľa toho aký je trh, ale mnohí sa nachádzajú v životných situáciách, kedy kúpiť alebo predať nehnuteľnosť jednoducho potrebujú.

Iná situácia je vtedy, keď nie sme nútení nehnuteľnosť kupovať alebo predávať. Do akej miery sa to v súčasnosti vyplatí, Marcele Jedinákovej povedala odborníčka na reality Roberta Mecková.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o tom ako sa zorientovať na realitnom trhu. Ak uvažujete nad kúpou, či predajom bytu alebo domu, je dobre správne určiť cenu nehnuteľnosti. O tom sa dnes Marcela Jedináková rozpráva s odborníčkou na reality Robertou Meckovou.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rozhodli ste sa predať byt a rozmýšľate, či ho necháte zariadený alebo ho radšej vypracete? Podobne uvažujú aj tí, ktorí chcú nehnuteľnosť kúpiť. Je výhodnejšie kúpiť byt so zariadením alebo hľadať byt prázdny?

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sa v Dobrej rade venujeme nákupu a predaju nehnuteľností.
Ak ste si už nejaký byt vyhliadli a chystáte sa na jeho obhliadku, je dobre vedieť, čo si  počas nej máte všímať. Na dôležité súvislosti Marcele Jedinákovej poukázal predseda Realitnej únie Slovenska Attila Mészáros.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sa v Dobrej rade  venujeme nákupu a predaju nehnuteľností a možno sme vás inšpirovali a začali ste sa obzerať po vašom vysnívanom byte, či dome.  Dnes si povieme, na čo všetko by sme si pri hľadaní a kúpe nehnuteľnosti mali dať pozor.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sme radili v oblasti realít, všetky časti nájdete aj v našom archíve, a od pondelka predstavíme nové pravidlá kompenzácií pri cestovaní do zahraničia.

Autorka: Marcela Jedináková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame