Starostlivosť o starší dom

Starostlivosť o starší dom

Môj dom, môj hrad – hovorí sa. Aby sme sa vo svojich príbytkoch cítili dobre, treba sa o ne postarať. Bibiana Ondrejková bude v tejto Dobrej rade zvedavá na to, čo môžeme pre svoj starší dom urobiť sami a kedy je potrebné obrátiť sa na odborníka. Odpovedá Peter Vitko z firmy, ktorá sa profesionálne venuje údržbe budov.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V Dobrej rade sa tento týždeň sústreďujeme na renováciu, respektíve čistenie starších domov. Korunou domov sú strechy. Kým nemáme nejaký zásadný problém, ich stav si veľmi nevšímame. Aby však k problémom neprišlo, je potrebné sa starať aj o ne. O svoje odborné skúsenosti s čistením striech sa s Bibianou Ondrejkovou podelil Peter Vitko.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dom ako nový. To si môžu povedať majitelia starších domov, ktorí vymenili strechu, či premaľovali fasádu. Do takýchto zásadných opráv sa ale nemusíme púšťať, ak sa o dom staráme priebežne. Dnes si posvietime na fasádu.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

K domu patrí aj prístupová plocha. Zub času sa podpisuje aj na našich chodníkoch a dlažbách. Ako ich môžeme vynoviť a omladiť? Aj o tom sa dnes v Dobrej rade Bibiana Ondrejková  porozpráva s odborníkom na čistenie Petrom Vitkom.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V Dobrej rade tento týždeň zveľaďujeme starší dom zvonka. O svoje odborné skúsenosti sa s Bibianou Ondrejkovou delí Peter Vitko, ktorého firma sa okrem iného pýši aj oceneniami Firma roka.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Veríme, že vám tohtotýždňová Dobrá rada priniesla užitočné inšpirácie.

Autorka: Bibiana Ondrejková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame