Čo by sme mali vedieť pri používaní TAXI?

Čo by sme mali vedieť pri používaní TAXI?

Problémy s parkovaním vo väčších mestách a najmä v Bratislave spôsobujú, že pribúda ľudí, ktorí na prepravu využívajú taxíky. Branislav Masár, štatutárny zástupca asociácie Taxi Slovensko  má s touto prácou 30 ročné skúsenosti. Vieru Horákovú zaujímalo, čo sa v tejto oblasti zmenilo.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zaiste sa to stalo aj vám. Na stanovišti stojí viac taxíkov, a vám sa  šofér toho prvého nepozdáva. Musíte dodržať poradie, alebo máte možnosť výberu?

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V prípade, že si chcete objednať taxík a nevyužívate mobilné aplikácie, telefonicky sa spojíte s dispečerom. Aké informácie by sme mu mali poskytnúť?

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Sú taxi služby, v ktorých sa vás dispečer opýta, či budete platiť kartou, alebo v hotovosti.  V prípade, že sa tak nestane, pýtajte sa vy, aby ste predišli problému.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Akokoľvek sa na to pozrieme, vodič taxislužby je pre nás neznámy človek, ktorému jednoducho musíme dôverovať, aj keď o ňom nič nevieme.  V čom spočíva výber zamestnancov? Opýtala sa Viera Horáková štatutárneho zástupcu Taxi Slovensko Branislava Masára.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame