Pacientom, ktorí čakajú na operáciu kĺbov pomôže otvorenie nemocnice v Petržalke

Pacientom, ktorí čakajú na operáciu kĺbov pomôže otvorenie nemocnice v Petržalke

V  nemocnici Medissimo v bratislavskej Petržalke predstavili v týchto dňoch nový koncept.  Zdravotnícke zaradenie sa už zameriava na ortopédiu, športovú traumatológiu a rehabilitáciu s ambulantným a diagnostickým zázemím. Ako  to pomôže  pacientom? Napríklad aj tým, ktorí čakajú na operáciu kĺbov, často aj vo veľkých bolestiach viac ako jeden ba až dva roky? Ďalšia dôležitá otázka sa dotýka aj  hradenia operačných výkonov - bude ich hradiť zdravotná poisťovňa? Na to sa Beáta Repíková opýtala generálneho riaditeľa spoločnosti  PentaHospitals Slovensko Radoslava Čuhu.

Pacientom, ktorí čakajú na operáciu kĺbov pomôže otvorenie nemocnice v Petržalke Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dodajme, že v ambulanciách spomínaného zdravotníckeho zaradenia v Petržalke -  nájdeme okrem špecialistov v oblasti ortopédia, športová traumatológia a rehabilitácia aj  všeobecných lekárov a špecialistov v odboroch gynekológia, gastroenterológia, vnútorné lekárstvo, neurológia, dermatovenerológia a rádiodiagnostika.

Autorka: Beáta Repíková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame