Študenti z piešťanskej hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera sa už intenzívne pripravujú na tradičné GastroVianoce, kedy v škole pohostia tisícky návštevníkov. Nedávno uspeli na viacerých súťažiach, napríklad v Prievidzi, v medzinárodnej konkurencii v Karlových Varoch aj v Žiline. Miroslav Würfl najprv oslovil talentovanú cukrárku Elišku Marlengovú, aby zistil, s čím získala bronzovú medailu v meste pod Dubňom.
GastroVianoce v Piešťanoch
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Desiateho a jedenásteho decembra počas GastroVianoc, ktoré sú označované aj ako „Deň otvorených dverí“ vám študenti piešťanskej hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera ponúknu lahôdky z medzinárodnej kuchyne, medovníčky, zákusky, ale aj slovenské regionálne špeciality.