Slávnostné odovzdávanie Bronzového TTO - Slovenské hrebeňovky

Slávnostné odovzdávanie Bronzového TTO - Slovenské hrebeňovky

V posledných štyroch reláciách sme si s turistickým sprievodcom Miroslavom Svítekom a Ďurom Turisom predstavili Tematický Turistický Odznak Slovenské hrebeňovky a jednu z troch Západoslovenských hrebeňoviek – Bánovecký okruh. Minulý týždeň sa v Bratislave odohrala malá slávnosť, keď predseda Sekcie pešej turistiky, náš spolupracovník -  turistický sprievodca, Miroslav Svítek, odovzdal Bronzový odznak Slovenské hrebeňovky dvom dámam, našim poslucháčkam z tria My 3 z Nitry. Tie za štyri mesiace prešli všetky tri Západoslovenské hrebeňovky z tohto odznaku, určite viacej ako tristo kilometrov. Juraj Turis oslovil jednu z nich, bývalú pediatričku, dnes už dôchodkyňu pani Helenu Krššákovú.

Slávnostné odovzdávanie Bronzového TTO - Slovenské hrebeňovky Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

A motiváciu máte po tomto rozhovore možno už aj vy, tak smelo do toho! A ak ste zvedaví, ako vyzerajú pekné miesta, o ktorých sme dnes hovorili, pokojne si naše trasy vyskúšajte na vlastnej koži, alebo si pozrite fotky z výletu na facebooku Rádia Regina Západ.

Autor: Ďuro Turis

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame