Predsedom Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory sa stal Andrej Gajdoš

Predsedom Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory sa stal Andrej Gajdoš

Zmena je život a platí to v mnohých oblastiach. Jedna zo zmien, ktorá by mohla zaujať aj farmárov, je zmena na poste predsedu Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory, a teda najväčšej organizácie agropotravinárov na Slovensku. A vo vedení nie je jediná – komora totiž rozšírila aj svoje predstavenstvo. Viac o zmenách ale aj cieľoch a prioritách zistila Jana Obrancová.

Predsedom Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory sa stal Andrej Gajdoš I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Sebestačnosť v produkcii potravín sa u nás dlhodobo nedarí zvýšiť dovoz potravín narastá, rozvoj živočíšnej a špeciálnej rastlinnej výroby by sme potrebovali naštartovať viac, ako sa doteraz podarilo. Zmeniť túto situáciu patrí aj k cieľom nového vedenia Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory. Na jej čelo sa postavil Andrej Gajdoš, s ktorým sa rozprávala Jana Obrancová.

Predsedom Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory sa stal Andrej Gajdoš II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Vo februári aj naši poľnohospodári vyšli do ulíc, do protestov sa zapojila aj Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora. Tá aktuálne dôvody na protesty nevidí – aj keď do budúcnosti sa aj podľa slov nového predsedu komory nič vylúčiť nedá.

Autorka: Jana Obrancová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame