Slovenský pozemkový fond avizuje, že svoju prácu zefektívni

Slovenský pozemkový fond avizuje, že svoju prácu zefektívni

Slovenský pozemkový fond bol v uplynulom období skloňovaný vo vyjadreniach často v negatívnom zmysle a to aj zo strany poľnohospodárov, ktorí s ním potrebujú spolupracovať. Problémy nastali v komunikácii aj pri riešení takzvanej spisovej zápchy. Sfunkčnenie inštitúcie teraz opäť avizuje jej vedenie, aj ministerstvo pôdohospodárstva. Jana Obrancová zisťovala podrobnosti o situácii aj plánoch vo fonde, ktorý spadá pod pôsobnosť ministerstva pôdohospodárstva.

Slovenský pozemkový fond avizuje, že svoju prácu zefektívni I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Viac zamestnancov, efektívnejšie rozdelenie práce, odbyrokratizovanie či manuály, ako postupovať z pohľadu obcí či poľnohospodárov. Aj tieto kroky podnikol Slovenský pozemkový fond v snahe zefektívniť procesy a najmä vybavovanie spisov, ktorých počet čakajúcich na riešenie presiahol číslo 18 tisíc. Viac už Jana Obrancová.

Slovenský pozemkový fond avizuje, že svoju prácu zefektívni II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Či sa tak skutočne tentoraz stane, ukážu až najbližšie mesiace. Dianie na Slovensko pozemkovom fonde a aj to, či sa nakopené problémy a spisovú zápchu darí riešiť, budeme aj naďalej sledovať.

Autorka: Jana Obrancová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame