Kačacie prsia s makarónmi podľa Beatrice Aragonskej

Kačacie prsia s makarónmi podľa Beatrice Aragonskej

Už od pondelka nám varí s Michalom Hercegom Róbert Ihring z Piešťan. Aj na dnes si pripravil nekaždodenné jedlo z kráľovského dvora. Jeho názov: kačacie prsia s makarónmi podľa Beatrice Aragonskej.

Kačacie prsia s makarónmi podľa Beatrice Aragonskej Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Kačacie prsia s makarónmi podľa Beatrice Aragonskej si pripravíme takto: Do rozdrobeného suchého chleba pridáme semolínovú múku, ružovú vodu a škoricu. Vyvaľkáme cesto a nožíkom alebo radielkom narežeme rezance. Uvaríme ich vo vode, ale pozor, bez soli. Popri tom opečieme na panvici kačacie prsia. Na kačacom tuku ešte opražíme cestoviny a posypeme ich cukrom a škoricou. Kačacie prsia dotiahneme v trúbe doružova. Nakrájame a pre väčší efekt môžeme ešte posypať cukrom a škoricou.

Autor: Michal Herceg; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame