Aj vy máte niekedy pocit, že stále dookola varíte tie isté jedlá? Čo tak vyskúšať nové recepty. Viera Horáková ochutnala špeciálne pripravené cestoviny ala Bolognese, ktoré navaril riaditeľ Gurmán festu Drahoslav Nackin.
Cestoviny ala Bolognese
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujem: pančetu, špeciálnu taliansku slaninku, ale môže byť aj gazdovská, cibuľu, stonkový zeler mrkvu, mäkkú klobásku, mleté hovädzie a bravčové mäso, prepasírované rajčiny, soľ, korenie, parmezán a cestoviny
Postup: Nakrájanú slaninku, cibuľu a zeleninu podusíme na oleji. Pridáme klobásku, po chvíli aj mleté mäso a spolu urestujeme. Môžeme podliať vývarom, pridáme bobkový list a na záver prepasírované rajčiny.