Celý týždeň chystáme rôzne špeciality s Miloslavom Pabišom, šéfkuchárom reštaurácie na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave. Má bohaté skúsenosti, varil aj v zahraničí, v Írsku, či v Mexiku. Dnes nám spolu s Máriou Babinskou ponúkne recept na tortillový wrap /vrep/ s kuracím mäsom.
Tortillový wrap s kuracím mäsom Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme:
- kuracie prsia 400g
- soľ
- korenie
- trojobal
- biely jogurt 100g
- zázvor 50g
- majonéza 100g
- hrubozrnná horčica 20g
- Parmezán 50g
- šťava z citróna
- 2ks cesnaku
- rímske listy
- slanina oravská 100g
- wrap 3ks
Postup:
Kuracie mäso si naložíme do bieleho jogurtu s ďumbierom, môže odpočívať v chladničke 1 až 2 dni. V deň prípravy si mäso osolíme, okoreníme, nakrájame na pásiky a obalíme v trojobale. Mäso vypražíme a potom si z hrubozrnnej horčice a majonézy urobíme dip, potrieme tortillu a vložíme do nej vypražené kuracie mäso, opečené slaninu, okrem toho pridáme aj listy ľadového šalátu, trošku ešte posolíme a zabalíme a je to hotové.
Zajtra si pochutíme na špenátovom lángoši s bryndzou a cviklou.