Nátierka z kešu orechov a pečenej papriky

Nátierka z kešu orechov a pečenej papriky

Ak si chcete nasledujúcu chuťovku pripraviť na zajtra, treba začať už dnes. Spolu s jej autorkou Radkou Bujnovou vám ju prináša Michal Herceg.

Nátierka z kešu orechov a pečenej papriky Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • 250g kešu
  • 2ks mäsitá červená paprika
  • čierne korenie
  • soľ
  • chilli
  • olivový olej


Príprava:

Na noc si zalejeme kešu čistou vodou a dáme na noc odstáť. Papriku si nakrájame na plátky, poukladáme na plech polejeme olivovým olejom, osolíme, okoreníme a dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 stupňov. Keď sa nám paprika upečie, vložíme ju s kešu orechami bez vody do smoothie mixéru. Pridáme olej a mixujeme pokiaľ sa nám z tejto zmesi nevytvorí jedna hmota. Podávame k obľúbenému pečivu, zelenine alebo k nachos.

Autor: Michal Herceg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame