Ak si chcete nasledujúcu chuťovku pripraviť na zajtra, treba začať už dnes. Spolu s jej autorkou Radkou Bujnovou vám ju prináša Michal Herceg.
Nátierka z kešu orechov a pečenej papriky Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme:
- 250g kešu
- 2ks mäsitá červená paprika
- čierne korenie
- soľ
- chilli
- olivový olej
Príprava:
Na noc si zalejeme kešu čistou vodou a dáme na noc odstáť. Papriku si nakrájame na plátky, poukladáme na plech polejeme olivovým olejom, osolíme, okoreníme a dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 stupňov. Keď sa nám paprika upečie, vložíme ju s kešu orechami bez vody do smoothie mixéru. Pridáme olej a mixujeme pokiaľ sa nám z tejto zmesi nevytvorí jedna hmota. Podávame k obľúbenému pečivu, zelenine alebo k nachos.