Grilovacia sezóna sa pomaly rozbieha a tak vám tento týždeň ponúkame viacero tipov, ako si spestriť jedálny lístok. Jahňacie v indickom korení grilovala Viera Horáková spolu s Vladimírom Morochovičom. Čo potrebujeme na prípravu?
Jahňacie v indickom korení Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme:
- jahňacie kotlety
- 4 pl lyžice olivového oleja
- 2pl lyžice limetkovej šťavy
- 1 pl lyžica roztlačeného cesnaku
- morskú soľ
- mletý koriander
- rímsku rascu mletý zázvor mleté korenie
Postup:
Prísady na marinádu rozmiešame a potrieme ňou kotletky. Necháme odstáť v chlade a následne môžeme grilovať.
Zajtra si pripravíme kuracie vykostené stehno s citrónom a oregánom.
Autor: Viera Horáková