Sú gazdinky, ktoré dávajú prednosť dezertom, ktoré sa dajú rýchlo pripraviť a potom sú aj také, ktoré si nevedia predstaviť nedeľný obed bez kysnutých koláčov, či štrúdlí, ktoré vlastnoručne ťahajú. Vieru Horákovú zaujímalo, kam sa zaraďuje Lucia Šimoňáková.
Domáce Rafaelo guľky Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na domáce Rafaelo guľky budete potrebovať:
- 250 gramov strúhaného kokosu
- jednu plechovku kondenzovaného mlieka
V miske zmiešame kokos s mliekom a necháme vychladiť v chladničke. Trocha kokosu si odložíme na obaľovanie. Vytvarujeme si malé guľky, ktoré obalíme v kokose a uložíme do papierových košíčkov. Do vnútra môžeme vložiť mandľu, alebo malý oriešok. Ak sme vás inšpirovali, stojí zato tento jednoduchý recept vyskúšať.