Každá dobrá gazdinka by vám potvrdila, že cibuľa je neodmysliteľnou súčasťou mnohých jedál. Dodá chuť, zahustí omáčku a nahradí zápražku. Aj preto bude tento týždeň v kulináriu práve cibuľa hrať prím. Vieru Horákovú zaujímalo, ako ju vníma bývalá kuchárka Klára Szabóová.
Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. To, že je cibule viacero druhov, určite viete, ale viete aj ako a do čoho jednotlivé druhy používať?
Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Bez cibule sa variť nedá, povedala by vám každá dobrá kuchárka. Dôležité je však vedieť, koľko cibule do jedla patrí. Je pravda, že koľko mäsa toľko cibule?
Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Ako cibuľu správne nakrájať?
Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Dnes nás Viera Horáková a bývalá kuchárka Klára Szabóová naučia pripravovať cibuľové krúžky.
Piatok
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.