Pochutnajme si na jahňacine

Pochutnajme si na jahňacine

Po jahňacine siahajú mnohí z nás opatrne, pritom je to výživová bomba a pri dobrej príprave aj skvelá lahôdka. Michal Herceg vás o tom presvedčí spolu s riaditeľom Zväzu chovateľov oviec a kôz na Slovensku Slavomírom Reľovským. Ako prvú však oslovil Martinu Gondekovú z Výskumného ústavu živočíšnej výroby v Nitre.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň si pochutnávame na jahňacine. So Slavomírom Reľovským zo Zväzu chovateľov oviec a kôz na Slovensku a s Martinou Gondekovou z Výskumného ústavu živočíšnej výroby v Nitre sa rozpráva Michal Herceg.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Bľačia ovce zarána, bača pečie barana. Babke tečú slinky, na kus baraninky. V chutnej jahňacej téme so Slavomírom Reľovským zo Zväzu chovateľov oviec a kôz na Slovensku a s Martinou Gondekovou z Výskumného ústavu živočíšnej výroby v Nitre aj dnes pokračuje Michal Herceg.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň vás nabádame, aby ste ochutnali aj to, čo ste možno ešte nevyskúšali. Rozprávame sa o tom, čo všetko sa dá pripraviť z ovčieho mäsa. Aj dnes budete počuť Slavomíra Reľovského zo Zväzu chovateľov oviec a kôz na Slovensku a Martinu Gondekovú z Výskumného ústavu živočíšnej výroby. Ochutnávačom je Michal Herceg.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes sa s Michalom Hercegom poslednýkrát porozprávame o jahňacine. Tú sme si už v predchádzajúcich častiach upravili na rôzne chutné spôsoby, ale čo ak sa nám nechce variť ani piecť? To je už otázka pre Slavomíra Reľovského zo Zväzu chovateľov oviec a kôz na Slovensku a pre Martinu Gondekovú z Výskumného ústavu živočíšnej výroby v Nitre.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autor: Michal Herceg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame