Po jahňacine siahajú mnohí z nás opatrne, pritom je to výživová bomba a pri dobrej príprave aj skvelá lahôdka. Michal Herceg vás o tom presvedčí spolu s riaditeľom Zväzu chovateľov oviec a kôz na Slovensku Slavomírom Reľovským. Ako prvú však oslovil Martinu Gondekovú z Výskumného ústavu živočíšnej výroby v Nitre.
Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Tento týždeň si pochutnávame na jahňacine. So Slavomírom Reľovským zo Zväzu chovateľov oviec a kôz na Slovensku a s Martinou Gondekovou z Výskumného ústavu živočíšnej výroby v Nitre sa rozpráva Michal Herceg.
Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Bľačia ovce zarána, bača pečie barana. Babke tečú slinky, na kus baraninky. V chutnej jahňacej téme so Slavomírom Reľovským zo Zväzu chovateľov oviec a kôz na Slovensku a s Martinou Gondekovou z Výskumného ústavu živočíšnej výroby v Nitre aj dnes pokračuje Michal Herceg.
Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Tento týždeň vás nabádame, aby ste ochutnali aj to, čo ste možno ešte nevyskúšali. Rozprávame sa o tom, čo všetko sa dá pripraviť z ovčieho mäsa. Aj dnes budete počuť Slavomíra Reľovského zo Zväzu chovateľov oviec a kôz na Slovensku a Martinu Gondekovú z Výskumného ústavu živočíšnej výroby. Ochutnávačom je Michal Herceg.
Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Dnes sa s Michalom Hercegom poslednýkrát porozprávame o jahňacine. Tú sme si už v predchádzajúcich častiach upravili na rôzne chutné spôsoby, ale čo ak sa nám nechce variť ani piecť? To je už otázka pre Slavomíra Reľovského zo Zväzu chovateľov oviec a kôz na Slovensku a pre Martinu Gondekovú z Výskumného ústavu živočíšnej výroby v Nitre.
Piatok
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.