Zelenina v našej kuchyni

Zelenina v našej kuchyni

Zelenina je neodmysliteľnou súčasťou našich jedálnych lístkov. Aj preto bude hrať prím v našom kulináriu. Varešku drží v ruke taliansky kuchár, žijúci na Slovensku, Andrea Ena, ktorý si už o niekoľko dní  v Madride prevezme medzinárodné ocenenie TOP 50 za kvalitu pripravovaných jedál.

Vieru Horákovú zaujímalo, aké miesto má zelenina v jedálnom lístku Talianov.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak obľubuje zeleninové šaláty, tento týždeň si prídete na svoje. Ako povedal Viere Horákovej Andrea Ena, taliansky kuchára žijúci na Slovensku, fantázii sa medze nekladú. Dnes si spolu pripravíme niečo netradičné.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Iný kraj, iný mrav i stravovacie návyky, poviete si, keď si vypočujete recept na ryžový šalát.  Stačí pár surovín a netradičná pochúťka je na svete. Povedal Viere Horákovej špičkový kuchár, Andrea Ena, ktorý si o niekoľko dní v Madride preberie cenu TOP 50. Je to aj ocenenie Slovenska, ktoré upozornilo na kvalitu jedál, ktoré pripravuje.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Viete ako poznáte dobrého kuchára?  Pri varení používa kvalitné suroviny a pri varení využíva aj fantáziu. Taký je aj medzinárodne oceňovaný Andrea Ena, taliansky kuchár, ktorý pôsobí na Slovensku. Vieru Horákovú zaujímalo, či často púšťa uzdu svojej fantázie.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Po celý tento týždeň sme si  spolu s talianskym kuchárom Andreom Enom pripravovali  rôzne druhy šalátov. Či už zeleninové, ovocné či ryžové. Ale čo by ste povedali na chobotnicový šalát? Po prvýkrát ho ochutnala aj Viera Horáková, slovo má Andrea Ena.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame