Pripravte si letné osviežujúce drinky

Pripravte si letné osviežujúce drinky

V lete radi siahneme po rôznych osviežujúcich nápojoch. Tomáš Blahák má s ich prípravou bohaté skúsenosti a spolu s kolegami vymyslel aj niektoré vlastné drinky. My sa však pozrieme na osvedčenú klasiku. Poďme teda s Michalom Hercegom na rušné štúrovské kúpalisko.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Michal Herceg sa tento týždeň na kúpalisku v Štúrove rozpráva s Tomášom Blahákom, ktorý sa spolu s kolegami stará o letné osvieženie návštevníkov. Našou dnešnou témou je piňakoláda.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

S letnými drinkami to netreba preháňať, najmä keď ste pri vode. Nejaké to osvieženie sa však predsa len žiada. Michal Herceg sa s Tomášom Blahákom dnes porozprával o viacerých variantoch populárneho gin tonicu. Začnime jedným originálom, o ktorom ste možno ešte ani nepočuli.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Pokračujeme vo variáciách na tému letné osvieženie. Dnes si trochu zaexperimentujeme, bude to však jednoduché. Tomáš Blahák zo Štúrova oboznámil Michala Hercega s prípravou presotoniku.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ste smädní a zároveň hľadáte nové, nevyskúšané chute? Tak si pripravte limonádu nazvanú korenistá jahoda. Michalovi Hercegovi ju v Štúrove ponúkol Tomáš Blahák.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autor: Michal Herceg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame