Fermentácia zeleniny a ovocia

Fermentácia zeleniny a ovocia

S letom sa spája aj spracovanie zeleniny a ovocia. Tradične sa u nás zavára, suší alebo mrazí. My sa teraz trochu pozrieme na fermentáciu. Michalovi Hercegovi ju priblížil food blogger Viliam Lajgút, ktorý si hovorí Muž s varechou.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Včera sa Michal Herceg s food bloggerom Viliamom Lajgútom rozprával o zdravotných benefitoch mliečneho kvasenia, teda fermentácie zeleniny a ovocia. Dnes si priblížime samotný postup.

212407301139;herceg;kulinarium2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Michal Herceg aj dnes s food bloggerom Viliamom Lajgútom pokračuje v téme fermentácia zeleniny.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Včera vám Michal Herceg s food bloggerom Viliamom Lajgútom sľúbili takzvané Kimčchi. Pripomeňme si, čo to je.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes uzavrieme problematiku nakladanej zeleniny, najmä kapusty. Kľúčové slovo: Kimčchi. S food bloggerom Viliamom Lajgútom sa rozpráva michal Herceg.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autor: Michal Herceg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame