S letom sa spája aj spracovanie zeleniny a ovocia. Tradične sa u nás zavára, suší alebo mrazí. My sa teraz trochu pozrieme na fermentáciu. Michalovi Hercegovi ju priblížil food blogger Viliam Lajgút, ktorý si hovorí Muž s varechou.
Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Včera sa Michal Herceg s food bloggerom Viliamom Lajgútom rozprával o zdravotných benefitoch mliečneho kvasenia, teda fermentácie zeleniny a ovocia. Dnes si priblížime samotný postup.
212407301139;herceg;kulinarium2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Michal Herceg aj dnes s food bloggerom Viliamom Lajgútom pokračuje v téme fermentácia zeleniny.
Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Včera vám Michal Herceg s food bloggerom Viliamom Lajgútom sľúbili takzvané Kimčchi. Pripomeňme si, čo to je.
Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Dnes uzavrieme problematiku nakladanej zeleniny, najmä kapusty. Kľúčové slovo: Kimčchi. S food bloggerom Viliamom Lajgútom sa rozpráva michal Herceg.
Piatok
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.