Chovateľka Babiane Hilmerová z Bratislavy sa viac ako 30 rokov venuje chovu Yorkšírskych teriérov

Chovateľka Babiane Hilmerová z Bratislavy sa viac ako 30 rokov venuje chovu Yorkšírskych teriérov

Malý, milý psík s červenou mašličkou, jeho srsť má štruktúru ľudského vlasu. Babiane Hilmerová z Bratislavy sa viac ako 30 rokov zaoberá chovom a vystavovaním  Yorkšírov. Tento rok na svetovej výstave psov v Ženeve získal jej pes Opera rock titul svetový víťaz veterán, má 9 a pol roka a je vo výbornej kondícii. Odkiaľ pochádza toto plemeno?

Chovateľka Babiane Hilmerová z Bratislavy sa viac ako 30 rokov venuje chovu Yorkšírskych teriérov 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Malý yorkšírsky teriér má doslova roztomilý vzhľad, no môže byť aj malý čertík.  Ako bývalý lovec potkanov zo severoanglického grófstva Yorkshire má veľkú sebadôveru. Je inteligentný, veľmi zvedavý a učenlivý. Už sme sa veľa dozvedeli o tomto plemene od Babiane Hilmerovej z Bratislavy, ktorá sa viac ako 30 rokov zaoberá chovom a vystavovaním Yorkšírov. Minulý rok získala ocenenie najlepšia chovateľská stanica teriérov na Slovensku  a jej pes Elvis sa stal top teriérom za rok 2022.

Chovateľka Babiane Hilmerová z Bratislavy sa viac ako 30 rokov venuje chovu Yorkšírskych teriérov 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Mária Babinská

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame