Chovateľ drobných zvierat Marián Chrenko

Chovateľ drobných zvierat Marián Chrenko

Chovateľ Marián Chrenko z Vajnôr sa venuje chovateľstvu drobných zvierat aj preto, že ho teší, že môže vďaka svojmu chovu pripravovať výstavu zvierat pre tých najmenších. Najbližšie sa môžu tešiť na výstavu drobných zvierat deti z Materskej školy vo Vajnoroch na Koniarkovej ulici a to pri príležitosti Medzinárodného dňa detí. Beáta Repíková sa za chovateľom Mariánom Chrenkom vybrala aby sa pozrela na to, ako sa stará o zvieratá.

Chovateľ drobných zvierat Marián Chrenko I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Práca chovateľa môže byť veľmi hodnotná aj pretože pomáha deťom lepšie porozumieť domácim zvieratám a zároveň im poskytuje možnosť naučiť sa starostlivosti o ne. Chovateľ by mohol byť považovaný za významného prispievateľa k edukácii detí a budovaniu ich vzťahu k prírode. Jeho práca nielenže pomáha udržiavať tradície chovu domácich zvierat, ale tiež podnecuje záujem o poznávanie a starostlivosť o živé tvory. To si povedala Beáta Repíková, ktorá navštívila vo Vajnoroch chovateľa Mariána Chrenka, ktorý pripravuje svoje domáce zvieratá na výstavy drobných zvierat nielen na MDD pre deti, ale aj na dožinky. Zastavíme sa najskôr pri králikoch.

Chovateľ drobných zvierat Marián Chrenko II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Pripomeňme, že chovateľ Marián Chrenko pripravuje teraz pre tých najmenších, pri príležitosti Medzinárodného dňa detí, výstavu drobných zvierat, ktorá bude 1. júna v materskej škole na Koniarkovej ulici v mestskej časti Bratislava Vajnory.

Autorka: Beáta Repíková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame