O novoročných predsavzatiach

O novoročných predsavzatiach

V týchto dňoch už uzatvárame starý rok 2019 a pripravujeme sa na Nový rok 2020.  Zamýšľame sa aj nad tým ako by sme ho chceli prežiť a pripravujeme si rôzne ciele a predsavzatia. Čo je pri stanovovaní novoročných predsavzatí dôležité? Na to sa Marcela Jedináková opýtala motivátorky, psychologičky a lektorky Dagmar Sliackej. 

O novoročných predsavzatiach 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň v Dobrej rade hovoríme o tom, ako si stanoviť ciele a predsavzatia do nového roku v rôznych oblastiach nášho života. Azda najdôležitejšou súčasťou našich životov sú medziľudské a najmä partnerské vzťahy, ktoré vo veľkej miere vplývajú na úspechy, spokojnosť a aj na naše zdravie. A keďže veľa ľudí má nefungujúce partnerské vzťahy, mnohí si v novom roku želajú lepšie vzťahy. Ako ich dosiahnuť ? O tom sa Marcela Jedináková rozprávala s psychologičkou a lektorkou Dagmar Sliackou. 

O novoročných predsavzatiach 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň v Dobrej rade hovoríme o tom, ako si stanoviť ciele a predsavzatia do nového roku v rôznych oblastiach nášho života. Veľa ľudí je so sebou nespokojných a práve prelom starého a nového roka je moment, kedy si povedia, že tak od teraz budem lepší v tom alebo onom, naučím sa cudzí jazyk, schudnem. Ako by sme si mali nastaviť prácu na sebe tak, aby sme po pár mesiacoch neboli z neúspechu sklamaní? Na to sa Marcela Jedináková opýtala psychologičky, koučky a lektorky Dagmar Sliackej. 

O novoročných predsavzatiach 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sme v dobrej rade hovorili o tom ako by sme si mali správne nastaviť naše ciele a plány do nového roku tak, aby sme mali silu a chuť ich aj naplniť. K motivácii a k chybám, ktoré v tejto súvislosti často robíme, sa v našom vysielaní ešte vrátime. No a budúci týždeň poradíme, ako cvičiť tak, aby sme si neublížili a naša snaha nebola na škodu. Veď mnohí z nás si zrejme dali predsavzatie pravidelne cvičiť.

Autorka: Marcela Jedináková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame