Fašiangové chudnutie

Fašiangové chudnutie

Tento týždeň bude našou hlavnou témou – Ako správne chudnúť aj počas fašiangov. Gurmánom  totiž práve toto povianočné obdobie ponúka viacero lákadiel a množstvo tradičných kulinárskych špecialít, ktorým len ťažko odolať. Miroslav Würfl  preto oslovil odborníčku z bratislavského Inštitútu redukcie nadváhy Katarínu Skybovú. 

Fašiangové chudnutie Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V zime sa menej hýbeme a preto mnohí aj trocha priberieme. Zhodiť prebytočné kilogramy nie je také jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá. Tento týždeň hovoríme o chudnutí, lebo niektorí ste si ho dali ako novoročné predsavzatie. Ako teda schudnúť aj počas fašiangov - a ktoré potraviny by sme mali jesť častejšie, zisťoval Miroslav Würfl  u Kataríny Skybovej z bratislavského Komplimentu.

Fašiangové chudnutie 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sa Vám snažíme poradiť – Ako správne schudnúť  napriek tradičným fašiangovým zvykom práve v tomto období. Dominovať by mala pestrá a vyvážená strava s väčším obsahom  ovocia a zeleniny. To je však len prvý krôčik k malému úbytku našej hmotnosti.  Ako sa čo najlepšie pripraviť na dlhodobý proces chudnutia, zisťoval Miroslav Würfl u odborníčky z Inštitútu redukcie nadváhy Kataríny Skybovej.

Fašiangové chudnutie 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Perinbaba akoby stále váhala, či má nad Slovenskom ponatriasať periny, veď túto zimu sme si poriadnu snehovú nádielku ešte neužili. Možno aj preto sa menej hýbeme a naša hmotnosť sa trocha zvyšuje. Tento týždeň rozoberáme – Ako správne chudnúť aj počas fašiangov. Jedným zo základných faktorov je aj telesná aktivita.  Miroslavovi Würflovi to potvrdila odborníčka z bratislavského Inštitútu redukcie nadváhy Katarína Skybová.

Fašiangové chudnutie 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň je našou hlavnou témou – Ako správne chudnúť aj počas fašiangov. Gurmánom totiž práve toto obdobie ponúka množstvo tradičných kulinárskych špecialít, ktorým len ťažko odolať. Ak sa už rozhodneme pre chudnutie, musíme si uvedomiť, že je to dlhodobý proces. Koľko kilogramov by sme mali počas neho zhodiť, zisťoval Miroslav Würfl  u Kataríny Skybovej z bratislavského Komplimentu.

Fašiangové chudnutie 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak sme vás inšpirovali a rozhodli ste sa zhodiť nejaké to kilečko, radšej skombinujte upravenú stravu s častejším pohybom na čerstvom vzduchu. Držíme vám palce! A pokiaľ chcete zdravo a výdatne oddychovať, mať spánok, ako sa patrí, počúvajte nás od pondelka znova. 

Autor. Miroslav Würfl; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame