Detox

Detox

Viacerí z vás počas pandémie pracujete z domu, a museli ste si nastaviť iný režim, na aký ste boli doteraz zvyknutí.  A keď máte doma plnú chladničku, len ťažko odoláte rôznym gurmánskym lahôdkam. Ak ste sa rozhodli, že práve teraz začnete s redukciou svojej hmotnosti - tento týždeň Vám poradíme, ako na to. Miroslav Würfl sa rozprával s odborníčkou na výživu Zdenkou Havettovou.

Detox: Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o tom, ako zhodiť prebytočné kilogramy bez nejakých drastických diét. Vari v každom časopise o zdravom životnom štýle nájdeme návod na prečistenie tela. No do detoxikácie sa netreba púšťať bezhlavo.  Miroslav Würfl sa o tom rozprával s odborníčkou na výživu Zdenkou Havettovou.

Detox: Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Veľa ľudí chce využiť pandémiu koronavírusu  a prácu z domu na to, aby sa preorientovali na zdravý životný štýl a aby zmenili stravovanie. Niektoré poslucháčky dokonca takmer denne počítajú kalórie a jouly, (džauly), aby si udržali svoju hmotnosť  alebo troška schudli.  Tento týždeň hovoríme o chudnutí, ale aj o spôsoboch - ako sa zbaviť pár dekagramov bez nejakej prísnej diéty. Miroslavovi Würflovi vysvetlila podrobnosti odborníčka na výživu Zdenka Havettová.

Detox: Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o spôsoboch, ako zhodiť prebytočné kilogramy bez nejakých drastických diét. Chudnutie sa nám akosi automaticky spája s ľahko stráviteľným pokrmom, najčastejšie s viacerými druhmi šalátu. Prečo je to tak, na to sa Miroslav Würfl opýtal odborníčky na výživu Zdenky Havettovej.

Detox: Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Už od pondelka hovoríme o chudnutí, lebo niektorí sme počas pandémie neplánovane trocha pribrali.  Ale zhodiť prebytočné kilogramy nie je také jednoduché, ako sa na prvý pohľad  zdá. V našom snažení by nám mohla pomôcť takzvaná „očistná kúra“.  Miroslav Würfl sa o nej rozprával s odborníčkou na výživu Zdenkou Havettovou.

Detox: Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Základom pri očistnej kúre organizmu je vyvážená a pestrá strava. O tom sme sa tento týždeň presvedčili spolu s odborníčkou na výživu Zdenkou Havettovou. Ak sme Vás inšpirovali a rozhodli ste sa zhodiť nejaké to kilečko, radšej skombinujte tepelne upravenú stravu s častejším pohybom na čerstvom vzduchu. Chudnutie bude oveľa efektívnejšie. A o zdravom vzduchu bude naša dobrá rada na budúci týždeň, avšak o zdravom vzduchu v interiéroch.

Autor: Miroslav Würfl

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame