Šaty robia človeka

Šaty robia človeka

Máte plnú skriňu oblečenia a nemáte čo na seba? Takúto situáciu zažil snáď každý.

Tento týždeň si preto v dobrej rade povieme o tom, ako si vyskladať šatník tak, aby sme sa v oblečení cítili príjemne. Stačí pritom zohľadniť pár základných kritérií, farieb a strihov. A vôbec, aký význam má zaoberať sa tým, ako sa obliekame? – na to už Marcele Jedinákovej odpovedá osobná stylistka Marcela Špalková, ktorá pomáha ľuďom aby sa v oblečení cítili krásne a sebavedomo.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Farby dokážu zvýrazniť našu prirodzenú krásu a tiež zvýrazniť kvality, ktoré máme. Prečo si máme vyberať farby nie podľa trendov ale podľa toho, či nám pristanú? Aké to má výhody? na to sa Marcela Jedináková opýtala osobnej štylistky Marcely Špalkovej, ktorá pomáha ľuďom aby sa v oblečení cítili krásne a sebavedomo.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sa rozprávame v dobrej rade o tom ako sa cítiť vo svojom oblečení príjemne, takže, ak máte pocit, že aj napriek plnej skrini nemáte čo na seba, počúvajte nás.

Dnes sa Marcela Jedináková s osobnou štylistkou Marcelou Špalkovou rozpráva aj o tom, ako správne kombinovať vzory na oblečení.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sa v dobrej rade dozvedáme o tom, ako si vyskladať šatník tak, aby sme sa v oblečení cítili príjemne. Dôležitým kritériom je aj materiál a správne zvolený strih oblečenia, zvlášť teraz v lete.

Čo príjemné a chladivé si obliecť počas horúcich dní?- sa Marcela Jedináková  opýtala osobnej štylistky Marcely Špalkovej, ktorá pomáha ľuďom aby sa v oblečení cítili krásne a sebavedomo.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sa rozprávame v dobrej rade o tom ako sa cítiť vo svojom oblečení príjemne. Takže, ak máte pocit, že aj napriek plnej skrini nemáte čo na seba, inšpirujte sa, aké  kúsky je v šatníku dobre mať aby sme mohli kombinovať.

Aj o tom sa Marcela Jedináková rozpráva s osobnou štylistkou Marcelou Špalkovou.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Celý týždeň ste počúvali rady osobnej štylistky Marcely Špalkovej o tom, ako si vyskladať šatník tak aby sme sa v oblečení cítili príjemne a mali vždy čo na seba.

Autor: Marcela Jedináková, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame