Ako si zariadiť interiér

Ako si zariadiť interiér

Tento týždeň budeme hovoriť o tom, ako si zariadiť interiér moderne a vkusne tak, aby ste sa v ňom cítili príjemne. Farby v interiéri, zrkadlá, svietidlá, doplnky, zariadenie a dekorácie. To všetko preberieme tento týždeň s Michalom Staškom, dizajnérom a moderátorom televíznej relácie Ako bývať, ako žiť. Richarda Šümeghyho dnes zaujíma, aké farby je vhodné vybrať do interiéru.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o tom, ako si zariadiť interiér tak, aby bol moderný a zároveň útulný. Včera sme preberali farby a dnes prídu na rad zrkadlá. Richard Šümeghy oslovil popredného slovenského dizajnéra Michala Staška.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Už sme prebrali farby v miestnostiach, aj zrkadlá, ktoré môžu slúžiť na vytvoreniu dojmu väčšieho priestoru. Richard Šümeghy oslovil popredného slovenského dizajnéra Michala Staška a opýtal sa ho na úlohu svietidiel v interiéri.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Kto by nechcel mať pekný, moderný a zároveň útulný interiér. Už sme prebrali farby v miestnostiach, aj zrkadlá a dekorácie a dnes to budú rôzne doplnky a zariadenie. Richard Šümeghy oslovil dizajnéra Michala Staška.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň zariaďujeme interiér. Už sme prebrali farby v miestnostiach, zrkadlá, dekorácie, doplnky a zariadenie. Dnes vám poradíme, čo si dať na steny, aby nepôsobili prázdne. Richard Šümeghy oslovil dizajnéra Michala Staška.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

A ďalšie praktické rady dizajnéra Michala Staška môžete nielen počuť, ale aj vidieť – na televíznej obrazovke v relácii Ako bývať, ako žiť. A ako nenaletieť podvodníkom? To zase poradíme my v Dobrej rade od pondelka.

Autor: Richard Šümeghy, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame