Ako cestovať šikovne a lacno

Ako cestovať šikovne a lacno

Dovolenková sezóna je v plnom prúde, cestujeme aj do zahraničia, preto iste dobre padne vypočuť si rady a tipy ako cestovať šikovne a lacno, najmä, keď cestujeme na vlastnú päsť.
Dnes si povieme, ako si zohnať lacné ubytovanie a na čo si dať pozor pri jeho hľadaní. Ubytovanie by sme si mali rezervovať hneď po tom, keď si kúpime letenky.- to radí v rozhovore s Marcelou Jedinákovou blogerka o cestovaní Janka Schweighoferová.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dovolenková sezóna je v plnom prúde, cestujeme aj do zahraničia a ak práve hľadáte lacnú letenku, dnešná dobrá rada je práve pre vás. Aká je vlastne dobrá cena za letenku? Na to sa Marcela Jedináková opýtala blogerky o cestovaní Janky Schweighoferovej.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dovolenková sezóna je v plnom prúde, cestujeme aj do zahraničia a ak práve rozmýšľate ako a čo si na dovolenku zbaliť, alebo sa vám na letisku stratila batožina, počúvajte dnešné rady, ktoré Marcele Jedinákovej povedala blogerka o cestovaní Janka Schweighoferová.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dovolenková sezóna je v plnom prúde a na cesty do zahraničia je vhodné zobrať si ideálne dve platobné karty a časť peňazí aj v hotovosti. Ako v zahraničí platiť s čo najmenšími bankovými poplatkami? - na to sa Marcela Jedináková opýtala blogerky o cestovaní Janky Schweighoferovej.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň v dobrej rade ponúkame cestovateľské rady a tipy ako cestovať šikovne a lacno a ak si chcete v zahraničí požičať auto, je dôležité mať správnu platobnú kartu. Potrebná je väčšinou kreditná embosovaná karta, teda s vystúpenými číslicami.
Ako si nájsť auto na požičanie? - na to sa Marcela Jedináková opýtala blogerky o cestovaní Janky Schweighoferovej.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Pekné cestovateľské zážitky a bezpečný návrat domov vám prajeme, rady a tipy ako cestovať šikovne a lacno vám tento týždeň priniesla Marcela Jedináková s blogerkou o cestovaní Jankou Schweighoferovou.

Autor: Marcela Jedináková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame