Ako zariadiť kuchyňu?

Ako zariadiť kuchyňu?

Tento týždeň vám chceme poradiť, čo by sme mali mať na zreteli, keď si zariaďujeme kuchyňu.  Dobre mienené rady vám pomôžu hlavne pri varení. Čo by sme mali zohľadniť pri kúpe hrncov. Opýtala sa Viera Horáková Silvie Hillerovej, ktorá pracuje v obchode s domácimi potrebami.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Panvice tvoria neodmysliteľnú súčasť každej kuchyne. Vysmážame na nich, pripravujeme praženicu, hranolčeky a mnohé iné dobroty. Ako si správne vybrať? Opýtala sa Viera Horáková Silvie Hillerovej z obchodu s domácimi potrebami.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ako hovoria odborníci, vybrať správny nôž, to je hotová veda. Veď bez dobrého noža sa v kuchyni nezaobídeme. Čo treba zohľadniť pri kúpe? Opýtala sa Viera Horáková Silvie Hillerovej, ktorá pracuje v obchode s domácimi potrebami.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Organizácia čohokoľvek je nesmierne dôležitá. Vedeli ste, že organizér má svoje miesto aj v kuchyni? Viac sa dozvedela Viera Horáková od Silvie Hillerovej, ktorá pracuje v obchode s domácimi potrebami.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V čase, keď obraciame každé euro, je veľmi dôležité rozmýšľať čo kupujeme a ako môžeme ušetriť. Tlakové hrnce sa stávajú neodmysliteľnou súčasťou mnohých domácností. Povedala Viere Horákovej Silvia Hillerová, ktorá pracuje v obchode s domácimi potrebami.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

To bolo niekoľko dobrých rád z kuchyne a na budúci týždeň budeme radiť.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame