Predaj a kúpa nehnuteľnosti

Predaj a kúpa nehnuteľnosti

Uvažujete nad kúpou, či predajom bytu alebo domu? Tento týždeň budeme hovoriť práve o realitách. Realitný trh je segment, v ktorom sa ľudia nie vždy rozhodujú len podľa toho aký je trh, ale mnohí sa nachádzajú v životných situáciách, kedy kúpiť alebo predať nehnuteľnosť jednoducho potrebujú. Iná situácia je vtedy, keď nie sme nútení nehnuteľnosť kupovať alebo predávať. Do akej miery sa to v súčasnosti vyplatí, Marcele Jedinákovej povedala odborníčka na reality Roberta Mecková.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o tom ako sa zorientovať na realitnom trhu. Ak uvažujete o kúpe, či predaji bytu alebo domu, je dobre správne určiť cenu nehnuteľnosti. O tom sa dnes Marcela Jedináková rozpráva s odborníčkou na reality Robertou Meckovou.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rozhodli ste sa predať byt a rozmýšľate, či ho ponúknete zariadený alebo ho radšej vypracete? Podobne uvažujú aj tí, ktorí chcú nehnuteľnosť kúpiť. Je teda výhodnejšie kúpiť byt so zariadením alebo prázdny? Ako Marcele Jedinákovej povedala  odborníčka na reality Róberta Mecková, túto tému klienti riešia často.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak ste si už nejaký byt vyhliadli a chystáte sa na jeho obhliadku, je dobre vedieť, čo si  počas nej máte všímať. Na dôležité súvislosti Marcele Jedinákovej poukázal predseda realitnej únie Slovenska Attila Mészáros.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sa v Dobrej rade  venujeme nákupu a predaju nehnuteľností a možno sme vás inšpirovali a začali ste sa obzerať po vašom vysnívanom byte, či dome.  Dnes si povieme, na čo všetko by sme si pri hľadaní a kúpe nehnuteľnosti mali dať pozor. Pár dobrých tipov dal Marcele Jedinákovej predseda realitnej únie Slovenska Attila Mészáros.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sme radili v oblasti realít.

Autor: Marcela Jedináková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame