Čo treba vedieť pri kúpe elektrospotrebičov?

Čo treba vedieť pri kúpe elektrospotrebičov?

Všetko má svoju životnosť. Aj elektrospotrebiče. A tak raz príde chvíľa, keď sa musíme poobzerať, napríklad po novej práčke. Čo by sme mali zohľadniť pri kúpe? Opýtala sa Viera Horáková Viktora Deržiho z obchodu s elektronikou.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes si už málokto vie predstaviť, že by nemal doma televízor. Je však pravda, že dnes sú televízory rozmernejšie a tiež aj kvalitnejšie ako kedysi. Podľa čoho ich máme vyberať? Opýtala sa Viera Horáková Viktora Deržiho z obchodu s elektronikou.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Človek nemusí všetko vedieť, stačí, keď vie, kde má potrebné informácie hľadať. Vy ich môžete nájsť aj v Dobrej rade. Čo máte zohľadniť pri kúpe chladničky? Opýtala sa Viera Horáková Viktora Deržiho z obchodu s elektronikou.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

A teraz si niečo uvaríme. Nie, nie je to kulinárium, len vám chceme poradiť, podľa čoho, teda podľa akých kritérií by sme mali kupovať sporák. Viera Horáková oslovila Viktora Deržiho z obchodu s elektronikou.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Kedysi sme považovali umývačku riadu za luxus, dnes sa stáva neodmysliteľnou a veľmi potrebnou súčasťou domácností aj preto, že jej využitím môžete ušetriť nejaké to euro.  Načo máme myslieť pri kúpe? Opýtala sa Viera Horáková Viktora Deržiho z obchodu s elektronikou.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame