Ryby sú zdravé. Či už pečené, alebo grilované. Ak ich obľubujete, skúste si ugrilovať pstruh v pomarančovom likéri. Čo budeme potrebovať na prípravu? Opýtala sa Viera Horáková Vladimíra Morochoviča.
Grilovaný pstruh v pomarančovom likéri Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme:
- 4 pstruhy v celku
- 75 mililitrov pomarančového likéru
- sójovú omáčku
- čerstvý zázvor
- rozdrvený cesnak
- Čili papričky a pomaranč nakrájaný na plátky
Postup:
Očisteného pstruha z oboch strán narežeme, poukladáme naň plátky pomaranča a posypeme marinádou, ktorú sme si pripravili.
Krátko necháme odležať a následne grilujeme.
Zajtra si pripravíme hráškový krém.
Autor: Viera Horáková