Grilovaný pstruh v pomarančovom likéri

Grilovaný pstruh v pomarančovom likéri

Ryby sú zdravé. Či už pečené, alebo grilované. Ak ich obľubujete, skúste si ugrilovať pstruh v pomarančovom likéri. Čo budeme potrebovať na prípravu? Opýtala sa Viera Horáková Vladimíra Morochoviča.

Grilovaný pstruh v pomarančovom likéri Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • 4 pstruhy v celku
  • 75 mililitrov pomarančového likéru
  • sójovú omáčku
  • čerstvý zázvor
  • rozdrvený cesnak
  • Čili papričky a pomaranč nakrájaný na plátky


Postup:
 
Očisteného pstruha z oboch strán narežeme, poukladáme naň plátky pomaranča a posypeme marinádou, ktorú sme si pripravili.
Krátko necháme odležať a následne grilujeme.

Zajtra si pripravíme hráškový krém.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame