Šošovica so zeleninou a zemiakovou kašou

Šošovica so zeleninou a zemiakovou kašou

Všetko chceme rýchlo a hneď - aj to je jeden z charakteristických znakov dnešnej doby. Možno aj preto má Miroslav Lenko na svojom blogu toľko - a najmä - mladých ľudí. Viaceré jedlá, ktoré totiž pripravuje do nášho kulinária - nie sú príliš náročné na čas a dokonca ani na financie. Pokračuje jeho „asistentka v kuchyni“ Janka Bleyová.

Šošovica so zeleninou a zemiakovou kašou Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Približne 30 minút trvá doba prípravy šošovice so zeleninou a zemiakovou kašou. Na 8 porcií potrebujete: 300 gramov zelenej šošovice, 2 cibule, 2 mrkvy, 3 stonky zeleru a 3 strúčiky cesnaku, 200 gramov hnedých šampiňónov, polievkovú lyžicu paradajkovej pasty, deci bieleho vína, jednu čajovú lyžičku drvenej rasce, 2 menšie kápie, 500 mililitrov vývaru, petržlenovú vňať, 500 gramov zemiakov, dva plátky masla, 100 mililitrov smotany na šľahanie, soľ, korenie a olivový olej.

Autor: Janka Bleyová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame