Pod pokrievkou piatich kruhov

Pod pokrievkou piatich kruhov

Už o necelých šesť mesiacov sa v Tokiu začnú odložené olympijské hry, najväčšia športová udalosť našej planéty tohto roka. V tohtotýždňovom seriáli Rádia Regina nazrieme preto  do zákulisia príprav tohto veľkého sviatku, ako to vlastne vyzerá v našej olympijskej kuchyni. Vkročil do nej Peter Buček.

Pod pokrievkou piatich kruhov: Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V seriáli Rádia Regina sme si dnes zobrali na mušku logistickú stránku prípravy našej výpravy na blížiace sa olympijské hry v Tokiu. Čo všetko treba vlastne urobiť v zákulisí, než si športovci sadnú do lietadla. Peter Buček zaklopal na dvere kancelárie generálneho sekretára Slovenského olympijského a športového výboru Jozefa Libu, ktorý sa rozhovoril o svoj agende.

Pod pokrievkou piatich kruhov: Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V dnešnej časti nášho seriálu Rádia Regina si posvietime na prácu novinárov na olympiáde. Veď všetci športoví fanúšikovia  sú zvedaví na to, ako sa tam bude dariť slovenským športovcom, a preto budú netrpezlivo čakať na dobré správy. Viac sa dozvieme od Petra Bučeka.

Pod pokrievkou piatich kruhov: Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Mimoriadne dôležitou súčasťou každej výpravy na olympijských hrách býva zdravotnícke zabezpečenie. Aby športovec zúročil dlhodobý tréning a nebol ohrozený ochoreniami a rôznymi diagnózami. V našom seriáli sa dnes preto zameriame aj na túto oblasť. Peter Buček oslovil šéflekára našej výpravy v Tokiu Romana Fana:

Pod pokrievkou piatich kruhov: Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Náš seriál Rádia Regina, počas ktorého sme počas tohto týždňa nazreli do kuchyne príprav slovenských športovcov na blížiacu sa olympiádu, končíme dnes záverečným pohľadom za oponu. Keďže tento veľký športový sviatok odložili pre pandémiu presne o rok, už vlani o takomto čase bolo z našej strany pripravené takmer všetko. Petrovi Bučekovi to potvrdil aj vedúci našej  výpravy na olympiáde v Tokiu, športový riaditeľ Slovenského olympijského a športového výboru, Roman Buček:

Pod pokrievkou piatich kruhov: Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Nuž, čo dodať? Vari len to, aby sa tokijská olympiáda stala v lete skutočnosťou a aby sa na nej darilo aj našim športovcom.

Autor: Peter Buček

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame