Rozhlasáci 2

Rozhlasáci 2

Pri príležitosti „polookrúhleho“ 95. výročia rozhlasu, aj tento týždeň pokračujeme  v predstavovaní tých, ktorí sa vám prihovárajú z Rádia Regina. Janka Bleyová dnes oproti sebe usadila nášho kolegu Miroslava Würfla.

Pondelok: Miroslav Würfl Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes bude mať sólo Beáta Repíková, ktorej dala Janka Bleyová slovo.

Utorok: Beáta Repíková Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Včerajšiu Beátku Repíkovú, dnes  strieda vysoký, čiernovlasý muž s dychtivým záujmom o všetko, čo sa deje v našej spoločnosti.

Streda: Martin Jurčo Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Svojim elegantným štýlom obliekania je neprehliadnuteľná. Vie byť nesmierne empatická, ale zároveň i nekompromisná. Má dar reči, vrátane ovládania cudzích jazykov. Vraj by sa nestratila ani na severnom póle a navyše je vtipná a bez problémov si dokáže zažartovať aj na vlastný účet. Takto našu rozhlasovú kolegyňu Vierku Horákovú vidí Janka Bleyová, autorka tohto týždňového seriálu. Vierku však nezaskočila, ani takáto jej úvaha.

Štvrtok: Viera Horáková Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Sú ľudia, ktorí akoby sa pre svoju profesiu narodili. Bez zveličenia k nim určite patrí aj náš kolega Michal Herceg. Svet západného Slovenska, vrátane radostí i problémov ľudí, ktorí v ňom žijú a pracujú je v jeho podaní, doslova poslucháčskou lahôdkou. S týmto výnimočným „rozhlasákom“ sa zhovára Janka Bleyová.

Piatok: Michal Herceg Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Janka Bleyová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame