Rozhlasáci 3

Rozhlasáci 3

Aj počas tohto týždňa vám predstavujeme osobnosti Rádia Regina. Dnes vám predstavíme Ivetu Pospíšilovú, ktorej meno si iste ešte pamätáte z kultúrnej rubriky denníka Smena, alebo z časopisu Populár.

Dnes je Iveta Pospíšilová redaktorkou Rádia Regina. Počuť ju môžete napríklad aj pri témach, ktoré sa odohrávajú v regiónoch Piešťan alebo Nového Mesta nad Váhom. Martin Jurčo sa jej pýtal aj na jej bratislavské detstvo a na cestu k novinárčine.

Pondelok: Iveta Pospíšilová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Medzi dlhoročných moderátorov a hlasov, ktorí sa objavujú najmä v popoludňajších reláciách patrí Darina Mikolášová. Do Reginy nastúpila zhruba pred desiatimi rokmi a nebola teda žiadnym nováčikom. Dovtedy však mala skúsenosti najmä s televíziou.

Utorok: Darina Mikolášová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Peter Buček je meno ďalšieho z redaktorov, ktorého vám dnes predstavíme v rámci nášho seriálu k výročiu vzniku Rádia Regina. Zaiste si ho mnohí pamätáte najmä zo športových prenosov, pretože bol dlhé roky členom tímu redakcie športu.

Streda: Peter Buček Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Eva Viteková je nielen moderátorkou, ale aj produkčnou, takže svoje rozhlasovú energiu rozdáva na dvoch poliach. Evy Vitekovej sa Martin Jurčo opýtal aj na to, kedy začínala.

Štvrtok: Eva Viteková Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rastislav Šimášek sa objavuje hlavne v príspevkoch kultúrnej publicistiky. Kedysi bol redaktorom Rádia Regina Bratislava, ktorý pripravoval témy z oblasti občianskej publicistiky. Martin Jurčo sa ho pýtal aj na to, ako ho vtedajší šéf redakcie Reginy Vladimír Šmihula prijímal.

Piatok: Rastislav Šimášek Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Autor: Martin Jurčo

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame