Rozhlasáci 5

Rozhlasáci 5

V názve nášho rádia je skryté aj jeho poslanie, vysielať pre regióny a byť tam, kde žijete aj vy. Práve v tom nám pomáhajú redaktori žijúci na rôznych miestach Západného Slovenska. Presnejšie, ide najmä o redaktorky. Zistíme to aj v seriáli na tento týždeň. V ňom vám Michal Herceg predstaví päť stálych spolupracovníčok z nitrianskeho, trenčianskeho a trnavského kraja.

Pondelok: Barbora Jurenová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes sa viac dozvieme o našej mladej spolupracovníčke Ľubici Bôtošovej, ktorá publicisticky pokrýva dianie v Považskej Bystrici a okolí. Čomu všetkému sa ešte venuje a v čom je pre ňu zaujímavá práca v našom rádiu? To už zaujímalo Michala Hercega.

Utorok: Ľubica Bôtošová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Vlasta Cigánková je našou rozhlasovou kolegyňou už štrnásty rok. Ozýva sa z kopaničiarskeho kraja okolo Myjavy, zo Záhoria aj z kúpeľného mesta Piešťany. Jej príspevky počujete v našich spravodajských reláciách, ale aj v publicistike. Dnes vám ju predstaví Michal Herceg.

Streda: Vlasta Cigánková Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Už takmer rok v Regine počúvate aj Táňu Záhorákovú, rodáčku z Levíc, ktorá už pár rokov žije v Tlmačoch. Vyštudovala angličtinu a francúzštinu. Vo Francúzsku istý čas aj žila. Prináša vám príspevky z Levíc, Zlatých Moraviec, Nových Zámkov či zo Šale. Viac nám o sebe povie ona sama, spolu s Michalom Hercegom.

Štvrtok: Táňa Záhoráková Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Našu kolegyňu Janu Obrancovú poznáte z rozhlasového vysielania aj z televíznej obrazovky. Pohybuje sa v nitrianskom kraji, kde má naozaj široký záber tém, ale jednou z jej domén je poľnohospodárstvo. Je mimoriadne výkonná a nielen Michala Hercega určite zaujma, ako to všetko zvláda. Poďme však poporiadku.

Piatok: Jana Obrancová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

To bola naša neúnavná Jana Obrancová. Do regiónov sa ešte určite vrátime, ale na budúci týždeň brnkneme na inú strunu a to na muzikantskú. Ale nielen to. Počúvajte nás, bude to pestré.

Autor: Michal Herceg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame