Rozhlasáci 7

Rozhlasáci 7

Aj tento týždeň pokračujeme v predstavovaní našich kolegov, ktorých počujete vo vysielaní rádia Regina. Teraz sa zameriame na spravodajstvo. Ako prvý prichádza na rad trenčiansky redaktor Ctibor Michalka.

Pondelok: Ctibor Michalka Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Hlas Eleny Koritšánskej poznáte teraz najmä zo správ Rádia Regina Západ a z nášho žurnálu. Ako novinárka si však prešla všeličím. Michal Herceg s ňou zašiel do štúdia na jedno vysielanie správ.

Utorok: Helena Koritšánska Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Lukáš Števík je náš kolega z Partizánskeho. Mapuje dianie vo svojom meste, ale neraz zamieri aj smerom do Prievidze či Bojníc. Michal Herceg vybral na úvod rozhovoru s ním ukážku z príspevku, ktorý Lukáš nahral na kurze kaligrafie.

Streda: Lukáš Števík Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Jedným z hlasov Rádia Regina je aj Erik Nemec. Včera ste ho napríklad počúvali každú hodinu. Mal totiž svoju spravodajskú službu. No a čo to znamená ocitnúť sa v službách našej Reginy?

Štvrtok: Erik Nemec Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Jolana Čuláková v Rádiu Regina Západ moderuje Klub komunálnej politiky. Novinárskym terénom, ktorý dôverne pozná, je pre ňu Nitriansky kraj. Michal Herceg za ňou zašiel do obce Výčapy-Opatovce, ktorú nájdete medzi Nitrou a Topoľčanmi.

Piatok: Jolana Čuláková Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Na budúci týždeň v predstavovaní tvorcov programu Rádia Regina pokračujeme. A bude to pestré, pretože nazrieme do zákulisia relácií Na vlastné nohy, čo by bolo keby, navštívime športovú redakciu a zaznie aj hlas jednej rozhlasovo-televíznej legendy. No a aby toho nebolo málo, pridáme aj trochu domáceho a zahraničného folklóru spolu s francúzskym šansónom.

Autor: Michal Herceg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame