Na čom sa zabávajú mladí? Vedia sa smiať?

Na čom sa zabávajú mladí? Vedia sa smiať?

Začiatkom mája sme oslávili Svetový deň smiechu. A tak bude tento týždeň v seriáli Na vlastné nohy reč o vtipných situáciách, humore a zábave. Úsmev by predsa mal byť súčasťou každého jedného dňa. Na čom sa teda radi zabávajú chlapci? Aký spôsob humoru je dnes populárny? Majú ešte sitkomy, zábavné relácie či časopisy miesto v humore mladých ľudí? Či sa rád usmieva spevák Martin Chodúr, na to sa ho pýtala Štefánia Turyová.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Kým včera bola reč o vtipoch a humore chlapcov a mužov – dnes sa na smiech budeme pýtať nežnejšieho pohlavia. Sú dievčatá v humore jemnejšie a opatrnejšie? Nie sú to práve ony (my), ktoré nosia na perách úsmev častejšie ako chlapi? Štefánia Turyová oslovila gymnazistky aj speváčku Simu Magušinovú.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Skúšali ste už niekedy takzvané „smiechocvičenie“? Navodenie atmosféry, ako pri spontánnom smiechu, aby sa dostavili pozitívne účinky úsmevu? Aj o tom je joga smiechu. Ešte pred tým niekoľko názorov na humor študentov zo Spojenej školy Mokrohájska 3 v Bratislave. Rozprávala sa s nimi Štefánia Turyová. A bolo teda poriadne veselo.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Letia dnes ešte klasické vtipy? Dokážu sa dnes mladí na nich ešte zasmiať, alebo radšej siahnu po videu či pôjdu na stand-up comedy? Niektorí si myslia, že humor súčasných tínedžerov je plytký a príliš jednoduchý. Čo na to študenti Súkromného gymnázia Mercury? Pýtala sa ich Štefánia Turyová.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Budúci týždeň bude v seriáli Na vlastné nohy reč o tom, či si mladí ľudia plánujú, čo budú v budúcnosti robiť, kde budú pracovať, alebo robia to, čo aj vyštudovali. Od pondelka sa na vás teší Dajana Hanesová.

Autor: Štefánia Turyová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame