Írsky aforista, vynikajúci spisovateľ George Bernard Shaw je známy aj takýmto výrokom: „Zo všetkých lások najúprimnejšia je láska k jedlu.“ Neviem, koľkí by oponovali, ale Henrieta Peškovičová - Kundrátová, k nim nepatrí. Kúzelnému majstrovi slova dáva za pravdu. Jedlo je láska, vášeň, umenie, len sa treba celý život učiť. A tým, ktorí takúto snahu majú, vychádza jedna z prvých slovenských foodbologerok v ústrety. Ponúka zaujímavé recepty a vedie na internete diskusie o zdravom jedle. Rozprávala sa s ňou Hana Michalčíková.
Foodblogerka Henrieta Peškovičová-Kundrátová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
V kuchyni známej slovenskej foodblogerky Jany Peškovičovej – Kundrátovej možno aj teraz už rozvoniava chlieb, ktorý si sama pečie. Aj preto, že rodine chutí, aj preto, že varí a pečie rada, ale aj preto, že zdravé stravovanie považuje za správny životný štýl.