Bratislava, moja láska

Bratislava, moja láska

Sociálne siete nie sú len priestorom, kde môžete sledovať svojich priateľov ako sa majú, čo nové sa im prihodilo, či na aké výlety sa vyberajú doma, či do sveta. Ak na nich sledujte rôzne organizácie, združenia a komunity často sa dozviete to, čo v bežných médiách nenájdete. Takto už niekoľko rokov sleduje Tatiana Šušková stránku Bratislava, my love, teda Bratislava moja láska, ktorá okrem pekných fotografií mnohých, často aj nepoznaných miest nášho mesta, ponúka aj fakty a príbehy z histórie, ale aj súčasnosti. A tak sa rozhodla zistiť, kto premieňa svoju lásku k mestu na priestor, kde sa môžu všetci, ktorí majú záujem, dozvedieť viac o mieste, kde žijú. Hoci mal novinár a fotograf Andrej Ďuríček pred sviatkami úplne obsadený kalendár, našiel si chvíľku aj pre rozhlasový mikrofón.  

Bratislava, moja láska 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dlhoročný novinár, zanietený fotograf a rodený Bratislavčan Andrej Ďuríček objavuje krásy a zákutia nášho hlavného mesta, ktoré zverejňuje na sociálnych sieťach. Fotí miesta, ktoré má osobne rád, ale aj chronicky známe dominanty mesta. Vyberá si však iný spôsob než ten, ktorý poznáme zo štandardných bedekrov a pohľadníc. Do ktorých uličiek Bratislavy sa na svojich sviatočných prechádzkach mestom zatúla najradšej? 

Bratislava, moja láska 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Moje mesto, moja láska, moje fotografie – originálne pohľady na Bratislavu si môžete pozrieť na facebookovej stránke Bratislava, my love alebo na webových stránkach balove.sk.
Je tam je vždy na čo pozerať, stále je čo zažívať alebo na čo spomína. A potom si môžete videné a prečítané v uličkách Bratislavy porovnať aj s realitou.



Autorka: Tatiana Šušková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame