V korunách stromov: O stromoch roka

V korunách stromov: O stromoch roka

Viete, ako vyzerá strom s názvom maklura? Ak nie a chcete vidieť nielen túto vzácnu drevinu, ale poprechádzať sa aj po krásnom parku, stačí zamieriť do obce Abrahám v okrese Galanta. Andrea Hatiarová, Jana Hanuliaková, Milan Královič a Marián Vrbovský patria medzi Abrahámčanov, ktorým maklura prirástla k srdcu. Pred časom ju prihlásili do súťaže strom roka, kde sa umiestnila na štvrtom mieste. Strom zaujal aj Michala Hercega.

O stromoch roka - I. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

A my sa vraciame do abrahámskeho parku so vzácnym stromom, maklurou. Poznajú ju už viac aj cezpoľní? Na to sa Andrei Hatiarovej a Mariána Vrbovského pýta Michal Herceg.

O stromoch roka - II. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Súťažná otázka: Vzácna maklura, o ktorej sme hovorili, sa nachádza v obci Abrahám. Zaujíma nás meno okresného mesta, pod ktoré Abrahám patrí. Je to:

A. Galanta
B. Šaľa
C. Trnava

Zaslaním SMS na číslo 6675 v tvare STROM (medzera) A/B/C na otázku daného dňa. Každému, kto sa zapojí vyššie uvedeným spôsobom do súťaže, bude zaslaná spätná SMS, pričom cena spätnej SMS je 20 centov s DPH.

Cena pre víťazov SMS súťaže je Rodinný Kráľovský balíček v hodnote 75 €, ktorý obsahuje obojsmernú jazdu kabínkovou lanovkou, vstupenku na Chodník korunami stromov s neopakovateľnými výhľadmi na Belianske Tatry a vstupenky do Kráľovstva lesa dobrodružného detského lesného ihriska od spoločnosti Bachledka ski and sun.

O týždeň v Želiezovciach navštívime jeden mohutný dub opradený legendami, ktorý sa o titul strom roka uchádzal v roku 2017.

Štatút súťaže

Autor: Michal Herceg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame