Články / Kulinárium

Patizónové krokety

Patizónové krokety 25. 04. 2018 | 11:37

Patizón je ľahko stráviteľný a má vysoký obsah vlákniny. 

Roastbeef

Roastbeef 24. 04. 2018 | 11:37

Hovädzie mäso je biologicky veľmi hodnotné.

Šošovicové fašírky

Šošovicové fašírky 23. 04. 2018 | 11:37

Šošovica je zázračná potravina.

Slivkové knedle

Slivkové knedle 20. 04. 2018 | 11:37

Veronika Palušová nám ponúka recept na slivkové knedle.

Bryndzové pirôžky

Bryndzové pirôžky 19. 04. 2018 | 11:37

Patríte k ľuďom, ktorí majú radi múčne jedlá? 

Maďarský guláš

Maďarský guláš 18. 04. 2018 | 11:37

Mužom možno ulahodí pikantný maďarský guláš, ktorý pripravila Veronika Palušová.

Cuketovo-hrášková polievka

Cuketovo-hrášková polievka 17. 04. 2018 | 11:37

Ktoré polievky pripravujete najčastejšie? 

Šalátová polievka

Šalátová polievka 16. 04. 2018 | 11:37

Tento týždeň vám ponúkneme niekoľko receptov  z nevšednej kuchárskej knihy.

Celozrnné ravioli

Celozrnné ravioli 13. 04. 2018 | 11:37

Recept na domáce cestoviny bol kedysi v každej jednej domácnosti. 

Celozrnný jablčník

Celozrnný jablčník 12. 04. 2018 | 11:37

Jablká a gaštany sú dostupné v obchodnej sieti po celý rok. 

Živé vysielanie
??:??